flummigajag

Läskigt värre!

Publicerad 2012-09-29 15:36:07 i

Nu är vi på livrustkammaren i Stockholm! Vi är på klädavdelningen och eftersom vi har fått låna hörlurar slipper jag läsa. ;)
Det är mycket krig och det är blod på kläderna!
Kolla vad läskiga kläderna blir i ljuset som är här.


jag ska ta bort lite av mitt öra!!

Publicerad 2012-09-27 15:15:04 i

Ja, det är vell det man gör när man tar hål???
Gud vad jag har en dålig humor!
Nej men jag ska ta två till hål i mitt högra öra.
Jag hoppas att det blir bra!
Arnas får jag vell låta det växa igen ... Jag kommer anvenda presentkortet på vivyanes till det så jag betalar ingenting själv. :)
Tack Moa för det!
Love you!
Jaja hej då!!

Jag älskar dig!!

Publicerad 2012-09-24 19:19:38 i

Hej hopp i lingonskogen.
Idag är jag glad!!
Jag berättade för Jakob hur jag känner och han sa att han kände likadant!!!
Han är så snäll och snygg och söt och hans hår har en jättegullig krullsak i topparna.
Jag ska aldrig glömma den här dagen kl 16:30 (FASST vi satt och bara var tysta i typ tio minuter innan han sa va han tänkte...)
Och nu vet typ hela Märsta och halva sigtuna att, vi (det låter så bra) är tillsammans. <3
Det var allt för mig idag!
shillivipen!

saker!!!

Publicerad 2012-09-23 22:00:11 i

nu ska jag skriva vad jag fick föt födelsedagspresenter!!!!

parfym (vanilj)
duchkräm typ
presentkort H&M
presentkort Lindex
"Volume mascara "
två hål i örat hos vivyans
snäckskal, hjärtformad sten och en knapp


jag har också fått sammanlaggt 1000 i sedlar och ett presentkort på newyorker.
sen har jag fått lite kläder också.


det var allt för i kväll!
hej då!!!

bowling och <3

Publicerad 2012-09-22 11:20:00 i


idag ska jag åka och bowla med några kompisar.
Han jag gillar ska med så jag hoppas att det blir bra!
jag har också fått ett par lösögonfransar av emma och så här ser de ut på :


hurra!

Publicerad 2012-09-20 14:26:22 i Allmänt

I måndags fyllde jag år!!!!!!!!!! Jag fick en nutelaburk av Emma, presenskort på New Yorker (200 kr) och 500 kr av mamma och pappa. På lördag ska jag ha mitt bowlingkalas!!!! Vi ska åka till O'Learys och bowla, sen ska vi åka hem och käkar pizza!!!!
Jag vill tacka alla som har grattat mig på min födelsedag! Jag är lätsen Cesilia för att jag inte kunde bjuda dig, men du får ju komma när Emma ska ha sin födelsedagsgrej så det går ju lika bra!!!!!!!! Aja. Hejsvejs, vi syns när jag tar mig tillräkligt med mod för att skriva igen!

Shopping!!

Publicerad 2012-09-16 18:10:08 i Allmänt

Idag var jag Emma, Elin och farmor i väsby centrum och shoppade, jag fyller ju år i mårgon!!! Jag tror att det var kl 4 jag blir 13 år!!! Tänk att jag blir tonåring! Fasst jag tror inte att det kommer vara en så stor grej när jag är 15 och har gått ut grundskolan. Men nu!!! 13!!!!!!! Vi var bara på New Yorker, men jag hittade massa snygga kläder!!! När jag får dem, om typ två veckor kan jag lägga upp en bild på sakerna! Jag längtar!!! -------------------------------------------------------------------- Men nu till något helt annat! Jag har fixat videon med Beat it nu! Titta vad bra det blev till slut!

Sega maskiner!!!

Publicerad 2012-09-14 23:54:31 i Allmänt

Varför är min data så seg för??? Det tar ärligt talar två timmar för den att lägga ut ett filmklipp som jag filmat själv på facebook. jag kan i alla fall blogga utan att få damp på min dator. Nu är jag trött, flummig, dryg och törstig. Vad ska jag göra åt det undrar ni??? Jo, ni förstår. Jag ska dricka hemmajord, avslagen cola. mums... Tur i alla fall att jag har behållt min humor!!! Eller vad man kan kalla det...

EN HALV FUCKING MIL!!!!

Publicerad 2012-09-12 19:05:53 i Allmänt

Igår joggade/gick jag en halv mil... trevligt va??? Det var skoljoggen och det tog typ 48 min för mig. Idag har jag träningsvärk och var därför inte med på gympan. Jag har så jävla ont i låren nu!!! Men det gör inget, för arnas är jag suuuuperglad!!! :) :) Jusst nu chattar jag med Henke på skype och det är vell trevligt. ;) Filip har börjar på Ekilla nu!!! JIIPPIII!!! Det är skitkul!!! Jag tar hans mössa när jag får skansen! :D hehe jag är såå snäll!!! Nämen jag har det bra, ni har det bra, alla har det bra!!! Så: Hej då!!!!!!!

The amazing spider-man!!!

Publicerad 2012-09-09 19:51:18 i Allmänt

Idag har jag och några polare åkt till Sergels och kollat på The amazzzzing spider-man. Den var skitbra!!! fasst på ett ställe kom det upp en konstig, skitstor ödla typ, och det var 3D och jag visste att den skulle komma upp men jag blev skiträdd iaf och när den gorde det skrek jag ashögt och det pinsammaste var att det var bara jag som skrek i hela salongen... -_- Det var ju barn där som var typ 9 år som sa efteråt till typ sin pappa "varför skrek någon där(blaha blaha)"osv. GUD vad pinsamt det var asså!!! haha fasst det var ju kul så... nu är jag trött men vi ska se på någon film hemma också... så jag får inte(får och får) sova riktigt ännu. JAG HAR TAPPAT BORT MINA SKOLSAKER OCKSÅ!!! (de kan vara i skåpet, men men...)

The King And The Killa!

Publicerad 2012-09-05 18:29:52 i Allmänt

Hej hej! Nu har dansen börjat och på streetdancen har vi faktist börjat på dansen! Låten vi dansar till heter "The king and the killa" , jag lägger upp länken längst ner. Vi har också haft första balletlektionen, vi har ny balletlärare(lisa Mathiason) , det har vi haft varje år... I mårgon har vi första moderna dansen, kl 16.00 , i Ekillaskolans aula. Vi har pirat/havet/något/.../?-tema på dansen och de danser vi gör ht+vt ska vi ha till en föreställning med typ pirat/havet/något/.../?-tema. :P :) ;) BTW Jag tänkte köpa något program där man kan göra videosar...typ Har inte hittat något (eller letat) ;) . Men "The show must go on" så jag ger inte upp i första taget!!! Nu ska jag plugga! TYSKA!!! (egentligen engelska, men om jag skriver tyska låter jag smartare! <3) Aja tingeling!

Chilling med Link

Publicerad 2012-09-02 12:48:00 i Allmänt

Jusst nu chillar jag med Emma och Wilma, vi kollar på folf som gör bort sig på 6:an.
Kl 15:00 kommer några tjejer för att vi ska fira Linnéa som har varit gift med en seriefigur(Link) i ett år nu, igår bakade Emma och Wilma så det är inte världens nyttigaste dag idag :P ;)
sen ska vi åka till någon skola och spela in ljud till pappas jobb, vi ska kolla hur hög ljudvolym som finns i skolan. Pappa ska fixa så att det blir tystare där typ...tror jag...eller nått ;)

Henke ;)

Publicerad 2012-09-02 11:35:42 i Allmänt

Tjenare!
För några dagar sedan addade en kille mig på fb, han heter Henrik.
Det var vell toligt tänkte jag, och accepterade vänförfrågan.
Jag frågade om jag kände honom (svar:nej) men vi chattade på fb och sen på skype.
Sen orkade han inte skriva så vi pratade på skype ist.
Han är shyst och rolig (typ alltid trött :P)
Sen han vi snackat ganska mycket på skype och så.
Han är bra på att rita också! titta vad han har gjort:

 så nu vet du lite mer om Henke(som jag kallar honom).
 
hej svejs!

Om

Min profilbild

Lillnagge (Tilde)

jag är awsome! ^^

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela